MUZIEK

Review

Bon Jovi komt naar Werchter!

De legendarische Amerikaanse rockgroep is dé topact van TW Classic! Ook John Fogerty, de zanger van Creedence Clearwater Revival, is erbij op zondag 14 juli. Met ook nog Anouk, Skunk Anansie, John Butler Trio, Switchfoot en Jimmy Barnes op de affiche is de line-up compleet!

Bestel hier je tickets

Op 14 juli 2019 vindt de achttiende editie van TW Classic plaats. Het festival grijpt terug naar een klassiek Werchters  succesrecept: één dag, één podium en een selecte groep wereldsterren met heel wat hits op de teller. En dat is volgend jaar niet anders. Voor de zomer van 2019 wist de organisatie namelijk Bon Jovi te strikken als headliner!

Slippery When Wet

Stem alvast je stembanden, want je weet dat je volgende zomer zeker en vast absolute mega-hits als Living on a Prayer, of You Give Love a Bad Name luidkeels mee zal zingen! Beide nummers mogen dan wel meer dan 30 jaar oud zijn, ze blinken nog steeds fier op Slippery When Wet, de plaat waarmee de band uit New Jersey definitief doorbrak.

130 miljoen verkochte platen en tal van prestigieuze prijzen later is Bon Jovi nog steeds zeer actief. In 2016 bracht de band zijn alweer dertiende album uit, This House Is Not for Sale. Naar aanleiding van deze plaat trokken Jon en de zijnen twee jaar geleden op tournee in Noord- en Zuid-Amerika, Japan en Australië. In 2019 is het eindelijk de beurt aan Europa.

Hall of Fame

Tussen de vele shows door werd Bon Jovi in de bloemetjes gezet voor zijn bijdrage aan de Rock & Roll. In april 2018 kreeg de band namelijk een plaatsje in de prestigieuze Rock and Roll Hall of Fame. De plechtigheid eindigde met een mini-concert met superhits You Give Love a Bad Name, It’s My LifeLivin’ on a Prayer en één song uit het nieuwe album: When We Were Us.

John Fogerty

Jon Bon Jovi is niet de enige legende die op 14 juli het podium van Werchter zal betreden. TW Classic voegt namelijk ook John Fogerty toe aan de nu al fantastische line-up. De voormalige frontman en gitarist van Creedence Clearwater Revival, een van de grootste rockbands aller tijden, is een charismatisch rock icoon die met hits als Proud Mary, Fortunate Son of Bad Moon Rising zonder enige moeite het festival zal inpakken.

Met ook nog Anouk, Skunk Anansie, John Butler Trio, Switchfoot en Jimmy Barnes op de affiche wordt TW Classic 2019 terug een dag om nooit te vergeten! Zorg dat je erbij bent en bestel je tickets via deze link.

Nieuw: overnachten na afloop van TW Classic? Het kan, op camping The Hive My Space! De camping opent op zondag 14 juli om 10u en sluit op maandag 15 juli op de middag. Meer info vind je hier.

Bekijk ook onze Tips & Tricks en verhoog je kansen om tickets voor dit concert in de wacht te slepen!