MUZIEK

Preview

Trance Palace brengt top van de trance naar Brussel

Ga je graag nog eens ouderwets uit de bol op de allerbeste progressive beats van vroeger en nu? Kom op vrijdag 13 november naar Paleis 12, Brussel voor Trance Palace, dé hoogmis van de trance!

Tickets via Ticketmaster.be

Binnenkort kan je naar Trance Palace, de grootste trance party van het jaar. Vrijdag 13 november zakken een aantal ferme kleppers uit de internationale trance scene af naar Brussel. Hun missie: het dak van Paleis 12 er af spelen! Onder meer Sander van Doorn, Markus Schulz en John O’Callahan zorgen deze lente voor een onvergetelijke feestnacht.

Line-up:

 • Sander van Doorn
 • Ferry Corsten
 • Airwave
 • Markus Schulz
 • John O’Callaghan
 • Omnia
 • Alex M.O.R.P.H.

Over de dj’s:

Sander van Doorn

Al van bij de de start van zijn carrière draaide deze wereldberoemde Nederlander in de grootste clubs en festivals ter wereld. Van Ibiza tot Tomorrowland, via Creamfields en Ultra Music Festival: er zijn maar weinig plaatsen waar van Doorn niet speelde! Met meer dan een miljoen luisteraars per maand op Spotify en meer dan 2 miljoen volgers op Facebook, is van Doorn doorheen de jaren uitgegroeid tot een van de meest innovatieve dj’s in het genre.

Onder het motto “sharper, darker, rougher” komt hij op 13 november onder zijn pseudoniem Purple Haze naar Paleis 12 voor een onvergetelijke set!

Markus Schulz

Net als Sander van Doorn is ook deze Amerikaan met Duitse roots een graag geziene gast in zowel clubs (Ministry Of Sound, Avalon, Club Space, …) als festivals (Love Parade, Together As One, …). In 2013 kozen de lezers van DJ Times Magazine hem als beste dj in de Verenigde Staten. Diezelfde fans hebben trouwens een opvallende nickname voor Schulz: “the unicorn slayer of trance”! Zelf heeft hij ook andere projecten, met elk hun eigen naam. Zo ken je zeker en vast ook platen van Dakota of van New World Punx, waarin hij een duo vormt met de Rotterdammer Ferry Corsten.

John O’Callaghan

Deze Ierse producer en dj ken je wellicht beter als Joint Operations Centre, kortweg JOC. In het milieu wordt O’Callaghan bewonderd omwille van zijn creativiteit en zijn onweerstaanbare drang om voortdurend de grenzen van het genre af te tasten. Zijn remixes worden steevast uitgebracht door de grootste labels ter wereld (o.a. Armada, Black Hole, Vandit, Garuda). Ons is vooral zijn remix voor “Concrete Angel” van Gereth Emery bijgebleven.

Omnia

Hoewel hij met Evgeny Smirnov al een lekker klinkende naam had, koos deze Oekraïense dj en producer toch voor een andere artiestennaam. Als Omnia staat Smirnov bekend voor zijn mix van trance en progressive house, die hits scoorde met “The Fusion”, “The Light” of “For The First Time”. Omnia mag zich terecht tot een van de beste trance dj’s ter wereld rekenen en draait wereldwijd regelmatig in clubs als Ushuaia, Amnesia of Privilege – om enkel maar die in Ibiza te noemen. Mis hem niet op 13 november!

Alex M.O.R.P.H.

Elk nummer van Alex M.O.R.P.H. brengt een uniek verhaal. Doordat de dj zichzelf telkens opnieuw uitvindt, blijft hij een van de koplopers in het genre. Met meer dan 90 originele nummers op zijn palmares en een eigen radioshow (HeavensGate, een show die hij samen met Woody van Eyden oprichtte) heeft de Duitse dj en producer wereldwijd trouwe fans achter zich weten te scharen.

Airwave

Brussels’ own Laurent Véronnez kent vele aliassen, waaronder Blue Velvet, Cloud 69, Cosmic Junkie of Oddworld. De dj en producer is dan ook van vele dance-markten thuis. Naast trance maakt hij ook techno-, breakbeat- en meer downtempoplaten, die door de grootste dj’s ter wereld (waaronder DJ Tiësto, Armin van Buuren of Paul Oakenfold) worden gedraaid. Zijn favoriete genre blijft evenwel progressive trance. Iets dat hij, als Airwave, graag aan jullie duidelijk zal maken op 13 november!

Praktische info:

 • Trance Palace is verplaatst naar vrijdag 13 november 2020 | Voo rmeer info over verplaatste of geannuleerde events, klik hier.
 • Place to be is nog steeds Paleis 12. Adres: Miramarlaan, 1020, Brussel
 • Doors: 20u00
 • Tickets: 38,70 € (incl. service- en betaalkaartkosten)
 • Minimumleeftijd: 16

 

Goesting gekregen in een stevig avondje trance? Reserveer dan nu je tickets via deze link!

Voor de allerlaatste updates verwijzen we je graag door naar onze Facebook, Instagram of Twitter pagina’s.