In de kijker

campaign

Ticketmaster steunt LIVE2020

Solidariteit. Steun. Optimisme. Dat is waar LIVE2020 voor staat. Het solidariteitsfonds, een initiatief van verschillende spelers uit de Belgische livemuzieksector, wil geld inzamelen om perspectief te bieden aan zwaar getroffen collega’s. LIVE2020 geeft dat d (...)

Alle FESTIVALS posts

AU! Festival AU! Festival

Preview

AU! Livestream Festival

Nieuwe tijden vergen andere oplossingen. Op zondag 26 april brengt Artists Unlimited de festivalsfeer bij je thuis met het eerste AU! Livestream Festival.

Rock Werchter wint Ticket of The Year 2019!

De uitslag van de jaarlijkse ‘Ticket Of The Year’ enquête van Ticketmaster is bekend. De bevraging polste naar het meest memorabele live event van 2019. De Belgische fans zetten Rock Werchter op één. Wereldwijd werd Pink verkozen als meest beklijvende live art (...)

Informative

Rock Werchter rolt een hittegolfplan uit.

Donderdag start Rock Werchter. De meest recente weerkaarten geven aan dat het warm zal worden. Heel warm. De festivalorganisatie neemt maatregelen opdat het festival ook in tropische temperaturen in de beste omstandigheden kan verlopen en rolt een hitte (...)

De Werchter festivalapps zijn er!

Ga jij deze zomer naar Werchter? Download dan nu de festivalapp van Rock Werchter, TW Classic of Werchter Boutique en vind alle praktische info handig verzameld op je smartphone!

Interview

De Festival Favorieten van The Van Jets

Van mei tot september staan er heel wat festivals op het programma. Om jullie te helpen bij jullie keuze, vroegen we raad aan een aantal artiesten die deze zomer zélf op een van de vele festivals staan. Naar welke optredens en festivals kijken zij uit? (...)

Interview

De Festival Favorieten van: BAZART!

Van mei tot september staan er heel wat festivals op het programma. Om jullie te helpen bij jullie festivalkeuze, vroegen we raad aan een aantal artiesten die deze zomer zélf op een van de vele festivals staan te blinken. Naar welke artiesten kijken zij uit, e (...)

Interview

De Festival Favorieten van: Marka

Van mei tot september staan er terug heel wat festivals op het programma. Om jullie te helpen bij jullie festivalkeuze, vroegen we raad aan een aantal artiesten die deze zomer zélf op een van de vele festivals staan te blinken. Naar welke artiesten kijken zij (...)