In de kijker

Alle MUZIEK posts

Mika livestream Mika livestream

Preview

Binnenkort: I Love Beirut benefietconcert van Mika

Verschillende artiesten zoeken tijdens de lockdown langs digitale weg contact met hun fans. Gratis livestreams zijn een goede manier van promo voeren maar als artiest betaal je er jammer genoeg de rekeningen niet mee. Pay-per-view livestreaming biedt een oplos (...)

Live2020 Live2020

campaign

Ticketmaster steunt LIVE2020

Solidariteit. Steun. Optimisme. Dat is waar LIVE2020 voor staat. Het solidariteitsfonds, een initiatief van verschillende spelers uit de Belgische livemuzieksector, wil geld inzamelen om perspectief te bieden aan zwaar getroffen collega’s. LIVE2020 geeft dat d (...)

6 legendarische concerten 6 legendarische concerten

6 legendarische concerten uit de voorbije 6 decennia

Legendarische concerten, die klinken voor iedereen anders. Wat ze wel gemeen hebben is dit: ofwel was je er ongelofelijk graag bijgeweest, ofwel krijg je nog altijd kippenvel als je, jaren later, terugdenkt aan die ene fantastische avond. Die melancholische mi (...)

muziekdocumentaires muziekdocumentaires

Review

Muziekdocumentaires: een overzicht

Even genoeg van het nieuws? Zijn al je favoriete series uitgekeken? Mag het eens iets anders zijn dan een film? Hieronder vind je een handig overzicht terug van de beste muziekdocumentaires van toen en nu!