TICKETMASTER

Ticketmaster-evenementen voortaan ook vindbaar via Shazam!

Voortaan werkt Ticketmaster ook samen met Shazam. Elke keer je via de populaire app een nummer zoekt, kom je meteen ook te weten waar de artiest achter het nummer binnenkort bij jou in de buurt speelt.

Tickets

Uit een recente rondvraag naar de redenen waarom fans er niet bij konden zijn bij een optreden van hun favoriete artiest bleek de belangrijkste oorzaak opvallend eenvoudig: jullie wisten helemaal niet dat er een nieuwe tournee bezig was!

Voor al deze fans met fomo hebben we goed nieuws! Ticketmaster werkt sinds kort samen met Shazam, waardoor shows die via ons verkocht worden ook in deze app terug te vinden zijn.

Na eerdere partnerschappen met onder meer Spotify, TikTok en Snapchat, maakt Ticketmaster het met andere woorden vlotter dan ooit om je tickets te reserveren – rechtstreeks via de apps die je dageljks gebruikt. De verschillende app-integraties zorgen er bovendien voor dat de shows van je favoriete artiesten op zoveel mogelijk plaatsen terug te vinden zijn.

Tegelijkertijd stelt de samenwerking met Shazam artiesten in staat om hun Ticketmaster-evenementen rechtstreeks in de app te koppelen. Hierdoor zie jij waar je favoriete artiest speelt elke keer je een nummer shazamt.

Als onderdeel van onze ‘Music Finds You’-campagne laat niemand minder dan Meghan Trainor zien hoe eenvoudig het is om via Shazam evenementen te vinden die verkocht worden via Ticketmaster.

Nog een extra tip om steeds op de hoogte te blijven van nieuwe shows van je favoriete artiesten? Volg ons via Facebook, Instagram of Tiktok, of schrijf je in op onze nieuwsbrief door een Ticketmaster-account aan te maken.