TICKETMASTER

Global Account: een nieuwe manier om in te loggen

Goed nieuws! Voortaan heb je slechts één wachtwoord nodig om in te loggen op de Ticketmaster-app of op je account voor Ticketmaster-sites over de hele wereld. Je profielinformatie wordt vanaf nu gekoppeld aan één globale identiteit. Vind hieronder meer informatie over wat Global Account voor jou kan betekenen.

Waarom introduceren we Global Account?

Naast een vereenvoudigde toegang tot onze producten in verschillende landen maken we het dankzij dit unieke account ook makkelijker voor fans om tickets te reserveren voor een show van hun favoriete band – ook al vindt die plaats in het buitenland. Bovendien introduceren we Global Account als onderdeel van onze missie om tickets in handen te krijgen van de echte fans – en niet in die van geautomatiseerde bots of ticketfraudeurs.

Om je gebruikservaring te verbeteren, de beveiliging van je account te verscherpen en schadelijke technologieën te bestrijden, willen we je vragen om je telefoonnummer na te gaan. Jouw telefoonnummer helpt ons namelijk je identiteit te verifiëren.

Waar is het beschikbaar?

Aanvankelijk was de nieuwe manier om in te loggen enkel beschikbaar in Australië, Canada, Ierland, Mexico, Nieuw-Zeeland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

Vanaf nu is Global Account ook beschikbaar in België, Nederland, Duitsland, Spanje, Oostenrijk, Tsjechië, Denemarken, Finland, Noorwegen, Polen, Zweden, Zwitserland en de Verenigde Arabische Emiraten.

Hoe wijzig ik de manier waarop ik toegang krijg tot mijn profiel?

Heb je al Ticketmaster-profielen in meerdere landen? Dan koppelen we deze. De volgende keer dat jij je aanmeldt, vragen we je om een nieuw, uniek wachtwoord aan te maken dat op al deze verbonden profielen kan worden gebruikt. Als je maar één profiel hebt, maar in een ander land inlogt op Ticketmaster, dan koppelen we dit profiel automatisch aan het nieuwe wachtwoord dat je hebt aangemaakt. 

Je kan je marketing- en andere voorkeuren voor elk van je profielen apart blijven beheren, maar je profielgegevens zijn gekoppeld aan één wereldwijde identiteit.

Heb je vragen of wil je meer weten over Global Account? Bekijk onze FAQ voor meer informatie.