TICKETMASTER

Hoe Werkt?

Hoe werkt: het Ticketmaster doorverkoopplatform

Meer informatie

In dit blogartikel zetten we alle belangrijke informatie over het doorverkopen van je tickets voor je op een rij.

Op Ticketmaster.be kan je niet alleen tickets kopen, maar ook eerder gekochte tickets terug doorverkopen aan een andere fan. Superhandig, én veilig bovendien!

Change of plans? Geen probleem!

Soms veranderen je plannen en kan je niet langer naar een event gaan. Of je stelt vast dat je bij het in verkoop gaan van een grote stadionshow tickets te veel hebt besteld (want je vrienden hadden evenveel geluk als jij, en wisten ook tickets te reserveren!).

Dergelijke situaties doen zich sneller voor dan je denkt. In zo’n geval is het fijn om je ticket(s) te kunnen doorverkopen aan een andere fan.

Op Ticketmaster.be kan je voortaan je tickets doorverkopen aan andere fans. Tegelijk kan je ook tickets van een andere fan kopen.

  • Hoe werkt het concreet? Koop je een doorverkoopticket, dan vervalt het oorspronkelijke ticket. Wij maken vervolgens voor jou een nieuw ticket – met een nieuwe, unieke barcode.
  • Ben je zelf nog op zoek naar tickets? Dan vind je deze op de bekende eventpagina, naast de reguliere tickets. Doorverkooptickets zijn te herkennen aan het roze icoontje.

Ok! En hoe verkoop ik een ticket?

  1. Log in op je Ticketmaster-account.
  2. Zoek de tickets die je wil verkopen bij ‘Mijn tickets’.
  3. Klik op ‘Tickets Doorverkopen’.
  4. Vul de nodige info in en bepaal de prijs.
  5. Jouw tickets worden nu getoond op onze website en andere fans kunnen deze kopen.

Het icoontje hieronder laat je weten of je een ticket van een andere fan koopt:

We garanderen je dat het ticket dat je koopt, ook het ticket is dat je krijgt. Alle aangeboden tickets worden door ons geverifieerd en door ons ook opnieuw uitgegeven.

Nog vragen? Klik op de onderstaande knop en krijg antwoord op de meest gestelde vragen over het doorverkopen van tickets.