TICKETMASTER

Internationale Vrouwendag inspireert ook Ticketmaster

Vrijdag 8 maart is het Internationale Vrouwendag. Een dag waarop we vrouwen eren, vieren, steunen, liefhebben en in het zonnetje zetten.

We vieren deze dag op verschillende manieren, maar willen bovenal meehelpen om de vrouwelijke aanwezigheid in de live-industrie zichtbaarder te maken. Op 8 maart zal daarom de homepagina van Ticketmaster.be volledig overgenomen worden door vrouwelijke artiesten.

Onze betrokkenheid houdt niet op bij het podium. Elke dag werken we bij Ticktmaster aan het benadrukken van gendergelijkheid om diversiteit, inclusie en vertegenwoordiging binnen de organisatie te garanderen. Daarom hebben we het interne initiatief TM Women opgericht, een inspiratiebron en ondersteunend platform voor vrouwen binnen Ticketmaster. Het netwerk bestaat uit ambassadeurs van elke markt.

Onze Belgische ambassadeur Ghita Belarabi zegt het volgende over TM Women:

Als ambassadeur maak ik deel uit van een wereldwijde en diverse groep die zich richt op het vergroten van het bewustzijn over gendergerelateerde kwesties, het ondersteunen van vrouwen in hun professionele ontwikkeling, en het bevorderen van een inclusieve omgeving waarin iedereen, ongeacht geslacht, achtergrond of identiteit, kan gedijen. De Internationale Dag van de Vrouw is hierbij cruciaal als herinnering aan reflectie en actie naar het creëren van een meer inclusieve en krachtige samenleving voor iedereen.

Op kantoor vieren we deze dag ook op verschillende bijzondere manieren. We organiseren een lunch voor alle fantastische vrouwelijke collega’s, we vullen de dag met het geluid van vrouwelijke artiesten door de speakers en dragen t-shirts waarop alle coole vrouwen die deel uitmaken van Ticketmaster België worden vertegenwoordigd.

Fijne vrouwendag!