Preview

Popgeschiedenis op Werchter Boutique met Fleetwood Mac

Het was even wachten op de headliner voor Werchter Boutique, maar ons geduld werd onlangs op de mooist mogelijke manier beloond. Op 8 juni staat namelijk niemand minder dan de legendarische popgroep Fleetwood Mac helemaal bovenaan de affiche van het ééndagsfestival !

Goed nieuws 😍 Extra tickets beschikbaar voor het concert van @didoofficial in het Koninklijk Circus op 20 mei 2019. Haast je naar https://t.co/9viJmNQXQ2 en bestel je tickets!
#extratickets #brussel #koninklijkcircus

🔥@Hozier keert op maandag 2 september 2019 terug naar het Koninklijk Circus, Brussel! 🤩
🎫 Bestel vanaf vrijdag 22 februari, 10u je tickets via https://t.co/ZoglQ1Amg2.

Moeder Natuur heeft de hulp nodig van de Smurfen. Onze kleine blauwe vrienden helpen natuurlijk graag, maar Gargamel probeert hen te dwarsbomen. Of dit avontuur goed afloopt ontdek je op 04/03 in @KursaalOostende! Info & 🎟️>> https://t.co/3dQTt2rMWm #desmurfen #musical #krokus

Review

Bon Jovi komt naar Werchter!

De legendarische Amerikaanse rockgroep is dé topact van TW Classic! Ook John Fogerty, de zanger van Creedence Clearwater Revival, is erbij op zondag 14 juli. Met ook nog Anouk, Skunk Anansie, John Butler Trio, Switchfoot en Jimmy Barnes op de affiche is de line-up compleet!

België boven met deze topartiesten!

Vorige week haalden de Rode Duivels een historische derde plaats op het WK voetbal, maar ‘onze jongens’ zijn niet de enigen waar we trots op mogen zijn! We presenteren je hieronder dan ook maar al te graag een hele reeks Belgische artiesten die je de komende weken en maanden zeker niet mag missen.

Preview

Queen of Rap Nicki Minaj in 10 hits!

Pound the Alarm! Queen of Rap Nicki Minaj keert terug naar België! Op 6 maart houdt de NICKI WRLD Tour halt in Paleis 12, Brussel. Het pop- en fashionicoon stelt er, vergezeld door rapper Juice WRLD, haar jongste album “Queen” voor.

Preview

Angèle : icoon van de insta-generatie

Ja, ze is “de zus van” en ja, ze is ook “de dochter van”, maar Angèle Van Laeken is vooral toch gewoon Angèle. Nu ja, gewoon… Haar catchy deuntjes, frisse verschijning en verslavende sound katapulteerden de zangeres in geen tijd tot hét popfenomeen van het afgelopen jaar. Ook in 2019 zal ze op verschillende nationale en internationale podia, waaronder een thuismatch in Paleis 12, Brussel, bewijzen dat de hype meer dan terecht is.