Coronavirus en verplaatste of afgelaste evenementen

Jouw veiligheid staat bij ons voorop, vooral in deze moeilijke tijden. We houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en nemen voorzorgsmaatregelen op advies van de overheid

.@wardruna, bekend van hun hypnotiserende muziek voor de reeks Vikings, komt naar België!
Kom op vrijdag 19 november naar het Koninklijk Circus voor een fascinerende rondreis doorheen het magische verleden van Scandinavië.
🎫Bestel vanaf nu je tickets via https://t.co/ZzUuyBtoM0

.@AlcatrazMusic festival 2021 gaat door op 12, 13, 14 & 15 augustus 2021. Je leest het goed! Volgend jaar geen drie, maar vier dagen Alcatraz! Profiteer van een early bird aanbod, bestel nu je tickets via https://t.co/oTxytzesUE
#ALCATRAZ21

.@PearlJam is bevestigd als headliner voor de eerste dag van @RockWerchter 2021 op donderdag 1 juli!
🎫 Koop nu je ticket voor RW21 👉 https://t.co/c7lnRHs2Im
#RW21 #PearlJam

WIELS
Heropening Claude Monet - The Immersive Experience
Lianne La Havas

Preview

3 niet te missen betalende livestreams

Vanaf 1 juli kunnen we weer naar concerten maar wel erg gelimiteerd: maximaal 400 bezoekers in openlucht en op afstand. Voor wie de vibes van een vol festivalpark kent is het even wennen. Zolang het virus ronddwaalt wordt er enkel op safe gespeeld.
Vele artiesten zochten tijdens de lockdown langs digitale weg contact met hun  fans. Gratis livestream sessies zijn een goede manier van promo voeren maar als artiest betaal je er de rekeningen niet mee. Pay-per-view livestreaming dringt zich op.

Live2020

campaign

Ticketmaster steunt LIVE2020

Solidariteit. Steun. Optimisme. Dat is waar LIVE2020 voor staat. Het solidariteitsfonds, een initiatief van verschillende spelers uit de Belgische livemuzieksector, wil geld inzamelen om perspectief te bieden aan zwaar getroffen collega’s. LIVE2020 geeft dat duwtje in de rug zodat live muziek kan terugkeren naar kleine en grote podia binnen en buiten.

Thuisconcerten
Virtuele Museumtours

Virtuele Museumtours – een overzicht

Vanaf dinsdag 19 mei kunnen we ons openbare culturele leven terug heropstarten. Verschillende musea mogen immers, mits de nodige strikte voorwaarden, terug bezoekers ontvangen. Naast het echte bezoek kan je vele musea uit binnen- en buitenland ook nog steeds virtueel bezoeken.

Total 24 Hours of Spa

Virtueel racen in Spa-Francorchamps

Als gevolg van de coronacrisis en het verbod op massa-events werden de Total 24 Hours of Spa verschoven naar oktober. Gelukkig kan je in de tussentijd ook kijken naar virtuele races: beleef zondag 10 mei de tweede ronde van de 2020 SRO E-Sport GT Series op het digitale circuit van Spa-Francorchamps!

België boven met deze topartiesten!

Vorige week haalden de Rode Duivels een historische derde plaats op het WK voetbal, maar ‘onze jongens’ zijn niet de enigen waar we trots op mogen zijn! We presenteren je hieronder dan ook maar al te graag een hele reeks Belgische artiesten die je de komende weken en maanden zeker niet mag missen.