Coronavirus en verplaatste of afgelaste evenementen

Jouw veiligheid staat bij ons voorop, vooral in deze moeilijke tijden. We houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en nemen voorzorgsmaatregelen op advies van de overheid

Vandaag is het Internationale Dag van het Museum. Bracht jij al een bezoek aan Expo Monet? Vanaf vandaag kan je je - in alle rust en veiligheid - terug onderdompelen in de werken en het leven van Claude Monet.
Info & tickets: https://t.co/rKvPzMpvMM
#Monet #InternationalMuseumDay

WIELS
Heropening Claude Monet - The Immersive Experience
6 legendarische concerten

6 legendarische concerten uit de voorbije 6 decennia

Legendarische concerten, die klinken voor iedereen anders. Wat ze wel gemeen hebben is dit: ofwel was je er ongelofelijk graag bijgeweest, ofwel krijg je nog altijd kippenvel als je, jaren later, terugdenkt aan die ene fantastische avond. Die melancholische mix van euforie en gemis krijg je ook als je onderstaande shows van Pink Floyd, The Doors, David Byrne en meer bekijkt. Geniet je mee?

Thuisconcerten
Virtuele Museumtours

Virtuele Museumtours – een overzicht

Vanaf dinsdag 19 mei kunnen we ons openbare culturele leven terug heropstarten. Verschillende musea mogen immers, mits de nodige strikte voorwaarden, terug bezoekers ontvangen. Naast het echte bezoek kan je vele musea uit binnen- en buitenland ook nog steeds virtueel bezoeken.

AU! Festival

Preview

AU! Livestream Festival

Nieuwe tijden vergen andere oplossingen. Op zondag 26 april brengt Artists Unlimited de festivalsfeer bij je thuis met het eerste AU! Livestream Festival.

Total 24 Hours of Spa

Virtueel racen in Spa-Francorchamps

Als gevolg van de coronacrisis en het verbod op massa-events werden de Total 24 Hours of Spa verschoven naar oktober. Gelukkig kan je in de tussentijd ook kijken naar virtuele races: beleef zondag 10 mei de tweede ronde van de 2020 SRO E-Sport GT Series op het digitale circuit van Spa-Francorchamps!

België boven met deze topartiesten!

Vorige week haalden de Rode Duivels een historische derde plaats op het WK voetbal, maar ‘onze jongens’ zijn niet de enigen waar we trots op mogen zijn! We presenteren je hieronder dan ook maar al te graag een hele reeks Belgische artiesten die je de komende weken en maanden zeker niet mag missen.