Mika livestream Mika livestream

Preview

Binnenkort: I Love Beirut benefietconcert van Mika

Verschillende artiesten zoeken tijdens de lockdown langs digitale weg contact met hun fans. Gratis livestreams zijn een goede manier van promo voeren maar als artiest betaal je er jammer genoeg de rekeningen niet mee. Pay-per-view livestreaming biedt een oplos (…)

Live2020 Live2020

campaign

Ticketmaster steunt LIVE2020

Solidariteit. Steun. Optimisme. Dat is waar LIVE2020 voor staat. Het solidariteitsfonds, een initiatief van verschillende spelers uit de Belgische livemuzieksector, wil geld inzamelen om perspectief te bieden aan zwaar getroffen collega’s. LIVE2020 geeft dat d (…)

6 legendarische concerten 6 legendarische concerten

6 legendarische concerten uit de voorbije 6 decennia

Legendarische concerten, die klinken voor iedereen anders. Wat ze wel gemeen hebben is dit: ofwel was je er ongelofelijk graag bijgeweest, ofwel krijg je nog altijd kippenvel als je, jaren later, terugdenkt aan die ene fantastische avond. Die melancholische mi (…)

Virtuele Museumtours Virtuele Museumtours

Virtuele Museumtours – een overzicht

Vanaf dinsdag 19 mei kunnen we ons openbare culturele leven terug heropstarten. Verschillende musea mogen immers, mits de nodige strikte voorwaarden, terug bezoekers ontvangen. Naast het echte bezoek kan je vele musea uit binnen- en buitenland ook nog steeds v (…)

AU! Festival AU! Festival

Preview

AU! Livestream Festival

Nieuwe tijden vergen andere oplossingen. Op zondag 26 april brengt Artists Unlimited de festivalsfeer bij je thuis met het eerste AU! Livestream Festival.

Total 24 Hours of Spa Total 24 Hours of Spa

Virtueel racen in Spa-Francorchamps

Als gevolg van de coronacrisis en het verbod op massa-events werden de Total 24 Hours of Spa verschoven naar oktober. Gelukkig kan je in de tussentijd ook kijken naar virtuele races: beleef zondag 10 mei de tweede ronde van de 2020 SRO E-Sport GT Series op het (…)

België boven met deze topartiesten!

Vorige week haalden de Rode Duivels een historische derde plaats op het WK voetbal, maar ‘onze jongens’ zijn niet de enigen waar we trots op mogen zijn! We presenteren je hieronder dan ook maar al te graag een hele reeks Belgische artiesten die je de komende w (…)

Volg ons

NET AANGEKONDIGD 💙 Ed Sheeran komt ook op 23.07.22 naar het Koning Boudewijnstadion!
🎫 Tickets voor deze tweede show zijn meteen te koop via: https://bit.ly/3ESGeiI

Ed Sheeran fans: excuses voor de moeilijke ticketverkoop. Een storing zorgt voor vertraging. We zijn hard bezig om dit zsm op te lossen.
Sta je in de wachtrij: blijf op je plek > Tickets voor Ed blijven beschikbaar!
Blijf ons volgen. We komen snel terug met meer info.

HET IS ZOVER! 💙 De tickets voor de show van Ed Sheeran volgende zomer in het Koning Boudewijnstadion zijn NU TE KOOP! Succes bij het binnenhalen van die tickets iedereen!!
https://bit.ly/3ESGeiI