Coronavirus en verplaatste of afgelaste evenementen

Jouw veiligheid staat bij ons voorop, vooral in deze moeilijke tijden. We houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en nemen voorzorgsmaatregelen op advies van de overheid

‘VAN GOGH: THE IMMERSIVE EXPERIENCE’ wordt verlengd tot 10 januari 2021! Reserveer alvast je tickets via https://t.co/v5FDhNzRyI en dompel je binnenkort, in alle rust en veiligheid, onder in het magische werk van Vincent van Gogh!
#vangogh #waagnatie #antwerpen

Mika livestream

Preview

Binnenkort: I Love Beirut benefietconcert van Mika

Verschillende artiesten zoeken tijdens de lockdown langs digitale weg contact met hun fans. Gratis livestreams zijn een goede manier van promo voeren maar als artiest betaal je er jammer genoeg de rekeningen niet mee. Pay-per-view livestreaming biedt een oplossing.

Live2020

campaign

Ticketmaster steunt LIVE2020

Solidariteit. Steun. Optimisme. Dat is waar LIVE2020 voor staat. Het solidariteitsfonds, een initiatief van verschillende spelers uit de Belgische livemuzieksector, wil geld inzamelen om perspectief te bieden aan zwaar getroffen collega’s. LIVE2020 geeft dat duwtje in de rug zodat live muziek kan terugkeren naar kleine en grote podia binnen en buiten.

WIELS
Heropening Claude Monet - The Immersive Experience
Thuisconcerten
Virtuele Museumtours

Virtuele Museumtours – een overzicht

Vanaf dinsdag 19 mei kunnen we ons openbare culturele leven terug heropstarten. Verschillende musea mogen immers, mits de nodige strikte voorwaarden, terug bezoekers ontvangen. Naast het echte bezoek kan je vele musea uit binnen- en buitenland ook nog steeds virtueel bezoeken.

Total 24 Hours of Spa

Virtueel racen in Spa-Francorchamps

Als gevolg van de coronacrisis en het verbod op massa-events werden de Total 24 Hours of Spa verschoven naar oktober. Gelukkig kan je in de tussentijd ook kijken naar virtuele races: beleef zondag 10 mei de tweede ronde van de 2020 SRO E-Sport GT Series op het digitale circuit van Spa-Francorchamps!

België boven met deze topartiesten!

Vorige week haalden de Rode Duivels een historische derde plaats op het WK voetbal, maar ‘onze jongens’ zijn niet de enigen waar we trots op mogen zijn! We presenteren je hieronder dan ook maar al te graag een hele reeks Belgische artiesten die je de komende weken en maanden zeker niet mag missen.