Preview

Popgeschiedenis op Werchter Boutique met Fleetwood Mac

Het was even wachten op de headliner voor Werchter Boutique, maar ons geduld werd onlangs op de mooist mogelijke manier beloond. Op 8 juni staat namelijk niemand minder dan de legendarische popgroep Fleetwood Mac helemaal bovenaan de affiche van het ééndagsfestival !

In de nieuwe show van het wereldberoemde Chinees Nationaal Circus kom je ogen tekort bij de verbluffende prestaties van de trapeze artiesten, de jongleurs, acrobaten, danseressen, illusionisten en nog veel meer!
🎫 Tickets & Info: https://t.co/SCF10AzMZW
#Circus #Oostende

Boek op 24/02 een betoverende reis naar @KursaalOostende en beleef een namiddag met alleen maar de beste Weense muziek op het programma! 🎼
🎟 Tickets & info: https://t.co/k0s0CfOPYW
#Strauss #Operette #Gala #Oostende #ticketmasterbe

Rupsje Nooitgenoeg 🐛 Een magische voorstelling waarbij je met een glimlach op je gezicht het theater verlaat!
🎫 Tickets & Info: https://t.co/DQlgBPEB4f
#RupsjeNooitgenoeg #Evergem #CCStroming #ticketmasterbe

Preview

Hans Zimmer maakt orkestmuziek terug hip

Wie ‘symfonisch orkest’ hoort, denkt misschien aan stoffige, klassieke muziek van vele eeuwen geleden. Well think again! Steeds vaker hoor je namelijk orkestversies van populaire muziek en de muziekvorm is dan ook bij jongeren steeds meer in trek. Één persoon heeft hier enorm veel aan bijgedragen: Duits componist Hans Zimmer. Met zijn filmmuziek uit onder andere The Lion King, Interstellar, Pirates of the Caribbean en The Da Vinci Code is hij momenteel misschien wel de populairste componist van de moderne filmmuziek. Zijn werken zijn bekend over de hele wereld en volgend jaar kan je ze live beleven in Paleis 12, Brussel!

Het Smurfen Avontuur Expo
Star Wars Exhibition Brussel Chewbacca