Tips & tricks bij het online bestellen van tickets

Bereid je voor, informeer je, blijf geduldig en zorg dat je die felbegeerde tickets binnenhaalt!

⚠️Extra Show!⚠️ Balthazar komt ook op 19.02.2020 naar @Cirque_Royal. Haast je nu naar https://t.co/zMyOE0Cl8h en zorg dat je er volgend jaar bij bent! #balthazar #extrashow

NIEUW: Balthazar | 17 & 18.02.2020 | @Cirque_Royal, Brussel
🎫 Tickets vanaf nu verkrijgbaar via https://t.co/oGg1jRQivN
@balthazarband #concertnews #tickets

NEW: @Mahmood_Music | 31.10 | La Madeleine
Ontdek in oktober deze Italiaanse singer-songwriter die op het voorbije Eurovisie Songfestival tweede werd met de hit "Soldi"
Bestel vanaf nu je tickets: https://t.co/UX2c632heh
#Mahmood #lamadeleine #Brussel

Informative

Rock Werchter rolt een hittegolfplan uit.

Donderdag start Rock Werchter. De meest recente weerkaarten geven aan dat het warm zal worden. Heel warm. De festivalorganisatie neemt maatregelen opdat het festival ook in tropische temperaturen in de beste omstandigheden kan verlopen en rolt een hittegolfplan uit.

De Werchter festivalapps zijn er!

Ga jij deze zomer naar Werchter? Download dan nu de festivalapp van Rock Werchter, TW Classic of Werchter Boutique en vind alle praktische info handig verzameld op je smartphone!

Interview

De Festival Favorieten van The Van Jets

Van mei tot september staan er heel wat festivals op het programma. Om jullie te helpen bij jullie keuze, vroegen we raad aan een aantal artiesten die deze zomer zélf op een van de vele festivals staan. Naar welke optredens en festivals kijken zij uit? Je komt het op onze BLOG allemaal te weten! Deze week: de favorieten van Johannes Verschaeve, frontman bij The Van Jets!

Interview

De Festival Favorieten van: Triggerfinger

Van mei tot september, en van Kortrijk tot Bertrix, diep in de Ardennen, staan er deze zomer weer heel wat festivals op het programma. Om jullie te helpen bij jullie festivalkeuze, vroegen we raad aan een aantal artiesten die aanstaande zomer zelf op één van de vele festivals staan te blinken. Welke zijn hun festival favorieten deze zomer, en hebben ze ook onvergetelijke festival herinneringen? Je komt het de komende weken allemaal te weten! Vandaag bijten we de kop er stevig af met Triggerfinger!

Interview

De Festival Favorieten van: BAZART!

Van mei tot september staan er heel wat festivals op het programma. Om jullie te helpen bij jullie festivalkeuze, vroegen we raad aan een aantal artiesten die deze zomer zélf op een van de vele festivals staan te blinken. Naar welke artiesten kijken zij uit, en hebben ze ook onvergetelijke festival herinneringen? Je komt het de komende weken allemaal te weten! Deze week: de favorieten van BAZART!

Interview

De Festival Favorieten van: Marka

Van mei tot september staan er terug heel wat festivals op het programma. Om jullie te helpen bij jullie festivalkeuze, vroegen we raad aan een aantal artiesten die deze zomer zélf op een van de vele festivals staan te blinken. Naar welke artiesten kijken zij uit, en hebben ze ook onvergetelijke festival herinneringen? Je komt het de komende weken allemaal te weten! Deze week: de favorieten van Marka!