Affiche van Trance Palace

Preview

Trance Palace brengt top van de trance naar Brussel

Ga je graag nog eens ouderwets uit de bol op de allerbeste progressive beats van vroeger en nu? Kom op vrijdag 17 april naar Paleis 12, Brussel voor Trance Palace, dé hoogmis van de trance!

Antwerp Spring Festival, dat zijn 4 klassieke concerten met een verrassende twist! Staan onder meer op het programma: Beethoven of Dvorak, maar ook @MauroPawlowski of Stefaan Degand!
🎟️Meer info & tickets: https://t.co/boHPG0PiPh

🔜@KursaalOostende brengt de @Efteling naar zee! 🏖
🗓️Op zoek naar een leuke gezinsuitstap tijdens de Paasvakantie? 🐰🐰 Beleef op 5 en 6 april onvergetelijke avonturen met ‘De Sprookjesboom’!
🎟️Info & Tickets: https://t.co/e0n2IPDR0S
#Efteling #musical #familyfun #oostende

Level 42 maakt line-up eerste dag Nostalgie Beach Festival 2020 compleet!

🗓 Kom je op 8 augustus mee zingen en dansen met de hits van Ronan Keating, Anouk, Roger Hodgson, Phats & Small en meer?
🎟️Reserveer nu je tickets via ➡️https://t.co/0izc1aKyW3

#level42 #nostalgie #nbf20

Samen gaan we de strijd aan tegen kanker


De actie is ondertussen afgelopen en bracht een recordbedrag van € 27,646 op. Dank aan alle gulle gevers!
----------------------------------------------------------
Naar aanleiding van Wereldkankerdag, op 4 februari 2020, besloten we om samen met de Stichting tegen Kanker de strijd aan te gaan en het onderzoek naar deze ziekte te steunen.

Payconiq by Bancontact

Rock Werchter wint Ticket of The Year 2019!

De uitslag van de jaarlijkse ‘Ticket Of The Year’ enquête van Ticketmaster is bekend. De bevraging polste naar het meest memorabele live event van 2019. De Belgische fans zetten Rock Werchter op één. Wereldwijd werd Pink verkozen als meest beklijvende live artiest.

Interview

De Festival Favorieten van The Van Jets

Van mei tot september staan er heel wat festivals op het programma. Om jullie te helpen bij jullie keuze, vroegen we raad aan een aantal artiesten die deze zomer zélf op een van de vele festivals staan. Naar welke optredens en festivals kijken zij uit? Je komt het op onze BLOG allemaal te weten! Deze week: de favorieten van Johannes Verschaeve, frontman bij The Van Jets!

Informative

Rock Werchter rolt een hittegolfplan uit.

Donderdag start Rock Werchter. De meest recente weerkaarten geven aan dat het warm zal worden. Heel warm. De festivalorganisatie neemt maatregelen opdat het festival ook in tropische temperaturen in de beste omstandigheden kan verlopen en rolt een hittegolfplan uit.

De Werchter festivalapps zijn er!

Ga jij deze zomer naar Werchter? Download dan nu de festivalapp van Rock Werchter, TW Classic of Werchter Boutique en vind alle praktische info handig verzameld op je smartphone!