Vijf leuke tips met je kids tijdens de Paasvakantie!

Nog op zoek naar een leuke familie-uitstap tijdens de Paasvakantie? Dan zit je bij Ticketmaster gegarandeerd goed! Van Oostende tot in Bilzen : hieronder lijsten we vijf voorstellingen op waarbij niet alleen je kroost maar ook jij onvergetelijke momenten zal beleven!

🔥 Daddy Yankee | 31.05.19 | Paleis 12 CLUB, Brussel 🔥
🎟️Tickets NU verkrijgbaar via ➡️ https://t.co/6cmkLlSfKI
#DaddyYankee #concalma #palais12 #brussels #reggaeton

Spa-Classic | Een onvergetelijk weekend op een legendarisch circuit! 🏎️😁🏁
🗓️18 & 19 mei, Circuit van Spa-Francorchamps
🎟️Info & Tickets ➡️https://t.co/gnhlj1TJGe ⬅️
#spaclassic #racing #tickets #endurance

🤩ABBA Gold - The Concert Show | Een niet te missen spektakel die de onvergetelijke songs van Agnetha, Benny, Bjorn & Anni-Frid terug tot leven brengt!
🗓️29 mei & 1 juni | Heist-op-den-Berg & Oostende
🎟️ Info & Tickets ➡️ https://t.co/cWxbmYZCEy ⬅️
#abba #tribute #show #tickets

Preview

Popgeschiedenis op Werchter Boutique met Fleetwood Mac

Het was even wachten op de headliner voor Werchter Boutique, maar ons geduld werd onlangs op de mooist mogelijke manier beloond. Op 8 juni staat namelijk niemand minder dan de legendarische popgroep Fleetwood Mac helemaal bovenaan de affiche van het ééndagsfestival !

Review

Bon Jovi komt naar Werchter!

De legendarische Amerikaanse rockgroep is dé topact van TW Classic! Ook John Fogerty, de zanger van Creedence Clearwater Revival, is erbij op zondag 14 juli. Met ook nog Anouk, Skunk Anansie, John Butler Trio, Switchfoot en Jimmy Barnes op de affiche is de line-up compleet!

The Hollies @AFAS

Interview

The Hollies brengen een Highway of Hits naar Oostende!

"Op de dijk van Oostende ruik en voel je Engeland." Aan het woord zijn gitarist Tony Hicks en drummer Bobby Elliott van The Hollies, een van de meest succesvolle bands uit de Britse popinvasie van de jaren zestig. In een interview met Patrick Depypere, showbizzmedewerker voor Knack West-Vlaanderen hebben de artiesten het over België, hun fans en succes in tijden van sociale media.

Preview

Angèle : icoon van de insta-generatie

Ja, ze is “de zus van” en ja, ze is ook “de dochter van”, maar Angèle Van Laeken is vooral toch gewoon Angèle. Nu ja, gewoon… Haar catchy deuntjes, frisse verschijning en verslavende sound katapulteerden de zangeres in geen tijd tot hét popfenomeen van het afgelopen jaar. Ook in 2019 zal ze op verschillende nationale en internationale podia, waaronder een thuismatch in Paleis 12, Brussel, bewijzen dat de hype meer dan terecht is.

Preview

Queen of Rap Nicki Minaj in 10 hits!

Pound the Alarm! Queen of Rap Nicki Minaj keert terug naar België! Op 6 maart houdt de NICKI WRLD Tour halt in Paleis 12, Brussel. Het pop- en fashionicoon stelt er, vergezeld door rapper Juice WRLD, haar jongste album “Queen” voor.