Coronavirus en verplaatste of afgelaste evenementen

Alle evenementen worden in ieder geval tot en met 3 april afgelast. Via deze pagina houden wij je up-to-date.

Even geen live-concerten meer, maar niet getreurd. Online vind je voldoende videomateriaal om je muzikale honger te stillen, zoals fantastische muziekdocumentaires over @QuincyDJones, @justinbieber en meer.
➡️ Alle info vind je op onze blog via: https://t.co/O8pUzc5Ioo

De Belgische gezondheidsautoriteiten hebben aanbevolen om alle evenementen t.e.m. 3/04 te annuleren of te verplaatsen. Als je evenement wordt geannuleerd of uitgesteld, sturen we je altijd meteen een e-mail met alle informatie die je nodig hebt. Meer info https://t.co/ctNr1BWJdK

.@ladygaga is helemaal terug met haar The Chromatica Ball Tour! Ze komt naar het Stade de France dicht bij Parijs op vrijdag 24 juli. Tickets zijn vanaf vandaag al exclusief verkrijgbaar bij Ticketmaster 👉Reserveer ze hier: https://t.co/01Gyms0NIg
#LadyGaga

muziekdocumentaires

Review

Muziekdocumentaires: een overzicht

Even genoeg van het nieuws? Zijn al je favoriete series uitgekeken? Mag het eens iets anders zijn dan een film? Hieronder vind je een handig overzicht terug van de beste muziekdocumentaires van toen en nu!

Thuisconcerten

Review

Thuisconcerten: een overzicht

Concert uitgesteld? Niet getreurd! Ontdek hieronder waar je de leukste thuisconcerten kan bekijken. Want, social distancing of niet: the show must - and will - go on!

Affiche van Trance Palace

Samen gaan we de strijd aan tegen kanker


De actie is ondertussen afgelopen en bracht een recordbedrag van € 27,646 op. Dank aan alle gulle gevers!
----------------------------------------------------------
Naar aanleiding van Wereldkankerdag, op 4 februari 2020, besloten we om samen met de Stichting tegen Kanker de strijd aan te gaan en het onderzoek naar deze ziekte te steunen.

Rock Werchter wint Ticket of The Year 2019!

De uitslag van de jaarlijkse ‘Ticket Of The Year’ enquête van Ticketmaster is bekend. De bevraging polste naar het meest memorabele live event van 2019. De Belgische fans zetten Rock Werchter op één. Wereldwijd werd Pink verkozen als meest beklijvende live artiest.

Informative

Rock Werchter rolt een hittegolfplan uit.

Donderdag start Rock Werchter. De meest recente weerkaarten geven aan dat het warm zal worden. Heel warm. De festivalorganisatie neemt maatregelen opdat het festival ook in tropische temperaturen in de beste omstandigheden kan verlopen en rolt een hittegolfplan uit.