TICKETMASTER

Koop nu je tickets en betaal later met Klarna

Ticketmaster biedt sinds kort een nog flexibelere winkelervaring dankzij de samenwerking met Klarna. Sommige fans geven er de voorkeur aan om hun eventickets later te betalen. Dankzij deze nieuwe samenwerking kun je je tickets tot 30 dagen na je bestelling betalen, zonder extra kosten.

Het partnerschap maakt deel uit van Ticketmasters streven naar flexibele en handige betaaloplossingen voor een optimale klantenervaring. Je kunt de betaalmethode kiezen die het beste bij je behoeften en voorkeuren past: Bancontact, Credit Card, PayPal, iDeal, Klarna of de Ticketmaster Gift Card.

Hoe werkt betalen via Klarna?

Bij het betalen van je online bestelling, kies je voor “Betalen binnen 30 dagen”. Vervolgens stuurt Klarna, vóór de uitgerekende betaaldatum, je een betalingsherinnering met alle belangrijke info. Als je jouw saldo vóór de periode van 30 dagen wil aflossen, dan kan je het volledige bedrag onmiddellijk en vlot betalen via de Klarna-app.

Klarna aanvaardt de meeste betaalkaarten: credit, debit en prepaid. Als jouw kaart niet aanvaard wordt, dan brengt Klarna je hiervan op de hoogte op het moment van betaling.

Heb je nog bijkomende vragen? Aarzel dan zeker niet om onze FAQ te raadplegen.