MUZIEK

Alles wat je moet weten om tickets te bemachtigen voor de Olivia Rodrigo GUTS world tour.

Klik hier voor meer info

NET AANGEKONDIGD: Wegens ongelooflijke vraag van fans heeft Olivia Rodrigo een tweede datum toegevoegd aan haar GUTS wereldtournee in Antwerpen in het Sportpaleis op dinsdag 21 mei!

De registratie is nu gesloten. Fans die een code ontvangen, kunnen tijdens de onsale op donderdag 21 september toegang krijgen tot zowel de oorspronkelijke datum als de nieuwe datum.

Concertdata in België: 21 & 22 mei 2024 in Sportpaleis, Antwerpen

Registratie voor Olivia Rodrigo’s GUTS world tour is nu gesloten.

Er was een ongelofelijk grote vraag naar tickets voor Olivia Rodrigo’s GUTS world tour, en zelfs nadat de tour 20 extra data had toegevoegd om aan de vraag te voldoen, hebben zich nog steeds meer fans geregistreerd dan er tickets beschikbaar zijn. Als gevolg daarvan werd een beperkt aantal fans die zich had geregistreerd willekeurig geselecteerd om toegang te krijgen tot de verkoop op basis van de beschikbaarheid van tickets, terwijl de meerderheid op de wachtlijst werd geplaatst.

Er worden geen extra toegangscodes verzonden naar fans op de wachtlijst tijdens de verkoop op donderdag. In plaats daarvan kunnen ze, als er nog tickets beschikbaar zijn, op vrijdag 22 september ’s ochtends een e-mail ontvangen over een extra kans op tickets. In dit geval wordt verwacht dat standaardtickets niet beschikbaar zijn en de opties kunnen alleen specifieke secties of prijsniveaus weerspiegelen, waaronder plaatsen met beperkt zicht en Charity Platinum-tickets.

Gelieve te onthouden:

Deze verkoop is alleen toegankelijk voor willekeurig geselecteerde personen die zich hebben geregistreerd en een unieke toegangscode hebben ontvangen.

Jouw registratie garandeert je niet dat je een code zal ontvangen en het ontvangen van een code garandeert niet dat je een ticket zal kunnen bestellen.

Blijf op de hoogte

Heb je vragen? Breng een bezoek aan onze FAQ om meer te weten te komen.