TICKETMASTER

15 tickettips voor 5 type mama’s

Moederdag komt eraan! Verras jij je mama dit jaar met een boeketje… tickets?

Toegegeven, ontbijt op bed, klinkt heerlijk! Of een mooie bos bloemen? Ook superlief! Maar wil je jouw mama eens echt verwennen met een onvergetelijk cadeau? Schenk haar een ticket voor een avondje of dagje uit!

Om je alvast op weg te helpen vind je hieronder 15 niet te missen concerttips voor 5 verschillende type moeders*!

De 80’s mama

Vind je in het fotoalbum van je ouders foto’s terug van je moeder met felgekleurde kleren en een schreeuwerige permanent? Dan is de kans groot dat ze vandaag de dag behoorlijk nostalgisch wordt elke keer ze “Right Here Waiting” of “When the Going Gets Tough, the Tough Get Going” op de radio hoort.

Schrik dus niet als ze “You’re Simply The Best!” uitroept als je haar voor moederdag verrast met één van deze tickets:

Richard Marx – Right Here Waiting (Official Music Video)

De Rock Mama

Jouw moeder rockt. Niet alleen als moeder, maar ook als stoere rockchick – in hart en nieren, én in gescheurde jeans en leren jas!

Voor jouw ma geen softe ballads maar scheurende gitaren. Wil je daarom echt een snaar raken bij je ma, maak haar dan blij met één van de volgende rockconcerten:

Bloc Party | Info & Tickets
Kasabian | Info & Tickets
The Libertines | Info & Tickets

Bloc Party – Cirque Royal Brussels on 12 May 2022

De Grappige Mama

Binget jouw mama regelmatig comedyreeksen? Is haar bulderlach niet alleen aanstekelijk, maar ook berucht op familiefeesten en ver daarbuiten?

Dan is de kans groot dat je haar zal plezieren met een ticket voor deze comedytoppers:

Els de Schepper | Info & Tickets
Wouter Deprez | Info & Tickets
Dara O’Briain | Info & Tickets

Els de Schepper “Seg seg seg”

De Meezing Mama

Passeert er een meezinger op de radio, dan is jouw mama niet te stoppen. Nummers in het Nederlands, Engels of zelfs het Italiaans vormen voor haar geen enkel probleem. Want ook al kent ze niet de juiste tekst, dan gooit ze er gewoon haar eigen woorden tegenaan.

We hebben dan ook een vaag vermoeden dat ook jij uit volle borst “Ti! Aaaamo-o-o-o!” zal zingen als je haar deze tickets cadeau doet:

Umberto Tozzi | Info & Tickets
Queen Extravaganza | Info & Tickets
Mama’s Jasje | Info & Tickets

Umberto Tozzi – Ti Amo (Live 2017)

De Tijdloze Mama

Goede muziek is van alle tijden, maar de beste muziek, dat is toch die van vroeger? Tenminste, zo denkt jouw moeder er toch over. En wie zijn wij om haar tegen te spreken?

Jij al zeker niet en dus zijn we 100% zeker dat je jouw mama gelukkig zal maken met een ticket voor één van deze tijdloze topconcerten:

The Rolling Stones | Info & Tickets
Paul Anka | Info & Tickets
Brel ! Le Spectacle | Info & Tickets

Paul Anka – Put Your Head On My Shoulder

Ander type moeder?

*Mini-disclaimer!

We weten het: geen één moeder is hetzelfde. En die van jou is uniek. (Die van mij ook trouwens.)

Vond je, met andere woorden, tussen onze tips geen enkele show waar je mama blij mee zou zijn? Neem gerust een kijkje op onze website voor een event dat beter bij jouw mama past! Of ga voor de Ticketmaster Gift Card. Zo laat je haar gewoon zelf kiezen waar ze naartoe gaat! Onze Gift Cards zijn personaliseerbaar en verkrijgbaar in elk gewenst bedrag vanaf 10 tot en met 300 euro.