TICKETMASTER

Samen gaan we de strijd aan tegen kanker

Naar aanleiding van Wereldkankerdag, op 4 februari 2024, besloten we om samen met Stichting tegen Kanker de strijd aan te gaan en het onderzoek naar deze ziekte te steunen.

Als onderneming engageren we ons actief door steun te bieden aan organisaties die zich ten dienste stellen van anderen. Doorheen de jaren zamelde Ticketmaster Internationaal steeds mooie sommen geld in om verschillende stichtingen te steunen. Deze keer bundelden we al onze krachten met één enkel doel voor ogen: de strijd tegen kanker.

Van dichtbij tot veraf, kanker raakt ons allemaal. Of het nu gaat om een familielid, een vriend of collega, we kennen allemaal wel iemand die getroffen is door deze vreselijke ziekte. Jammer genoeg blijft kanker dan ook een van de grootste doodsoorzaken ter wereld.

De Wereldkankerdag is het uitgelezen moment om ons wereldwijd te verenigen en allemaal samen de strijd aan te binden.

Hoe ook jij kan helpen:

  • Bij aankoop van je ticket kan je een gift doen aan Stichting tegen Kanker. Deze gift kan variëren van € 2 tot € 100.

Dankzij je gift kan Stichting tegen Kanker: 

  1. Wetenschappelijk kankeronderzoek steunen
    Stichting tegen Kanker ondersteunt veelbelovende projecten van Belgische onderzoekers. Je gift helpt hen nieuwe manieren te vinden om kanker op te sporen, te behandelen en te genezen. 
  2. Mensen sensibiliseren om kanker beter te voorkomen
    Voorkomen is beter dan genezen. Stichting tegen Kanker investeert dan ook in preventiecampagnes. Die maken mensen beter bewust van de risico’s om zo het aantal gevallen van kanker te doen dalen. 
  3. Mensen met kanker en hun naasten ondersteunen
    Na een kankerdiagnose is niets nog als voorheen. Dat geldt voor patiënten én hun naaste omgeving. Daarom steunt Stichting tegen Kanker projecten die het welzijn van patiënten en dat van hun naasten verbeteren. 

Meer info: www.kanker.be