TICKETMASTER

Samen gaan we de strijd aan tegen kanker

De actie is ondertussen afgelopen en bracht een recordbedrag van € 27,646 op. Dank aan alle gulle gevers!
----------------------------------------------------------
Naar aanleiding van Wereldkankerdag, op 4 februari 2020, besloten we om samen met de Stichting tegen Kanker de strijd aan te gaan en het onderzoek naar deze ziekte te steunen.

Doe een gift

Als onderneming engageren we ons actief door steun te bieden aan organisaties die zich ten dienste stellen van anderen. Doorheen de jaren zamelde Ticketmaster International steeds mooie sommen geld in om verschillende stichtingen te steunen. Deze keer bundelden we al onze krachten met één enkel doel voor ogen: de strijd tegen kanker.

Van dichtbij tot veraf, kanker raakt ons allemaal. Of het nu gaat om een familielid, een vriend of collega, we kennen allemaal wel iemand die getroffen is door deze vreselijke ziekte. Jammer genoeg blijft kanker dan ook een van de grootste doodsoorzaken ter wereld. De Wereldkankerdag is het uitgelezen moment om ons wereldwijd te verenigen en allemaal samen de strijd aan te binden.

Hoe ook jij kan helpen:

  • Bij aankoop van je ticket kan je een gift doen aan de Stichting tegen Kanker. Deze gift kan variëren van € 2 tot € 100. Giften vanaf €40 zijn fiscaal aftrekbaar.
  • Je kan ook rechtstreeks doneren via deze link.

Wat de Stichting tegen Kanker kan verwezenlijken dankzij jouw bijdrage:

  • Voor € 10 schenk je een boekje met gezonde recepten of advies om van het leven te genieten tijdens en na kanker.
  • Met € 10 maak je het mogelijk dat iemand naar de Kankerfoon kan bellen voor informatie of een begripvol en luisterend oor.
  • Voor € 20 bezorgen we een ziek kind en zijn gezin een heerlijk dagje ontspanning in Planckendael.
  • Voor € 40 geven we iemand die getroffen is door kanker een uur consultatie bij een gespecialiseerd psycholoog.
  • Met € 60 schenk je 800 spuiten en naalden aan een onderzoekslabo.
  • Voor € 200 schenk je een kind in behandeling een dag “weg van de ziekte” in het jaarlijkse Kinderkamp, georganiseerd door de Stichting tegen Kanker.

Meer info: www.kanker.be