CULTUUR

Een dag lekker smurfen.

Hé kom naar Smurfenland, welkom allemaal. Ja, kom naar Smurfenland, het land van pracht een praal!

Koop tickets

In het hart van Brussel ligt het Smurfendorp. Een magische wereld waar de kleine blauwe helden samen leven. Nog tot begin 2019 kan je een kijkje gaan nemen in hun kleine paddenstoelen.

Smurf Avontuur Waterval

Ben je op zoek naar de perfecte familie uitstap deze zomer, een dagje Brussel op het programma of gewoon zin om meer te weten te komen over de fantastische Smurfen? Dan verdient dit evenement voor de hele familie een grote blauwe stip in jouw agenda.

Om het zestigjarige bestaan van de cartoonfiguurtjes te vieren, gaan de Smurfen op wereldtour. Ze starten deze tour in het geboorteland van hun geestesvader Peyo: België. Nog tot 27 januari kan je hun dorp komen bewonderen. Hierna zal hij de rest van de wereld zien.

Smurf Avontuur Grote Smurf

 

Ga op de foto met de wondermooie Smurfin, lach je dubbel met de moppen van Lolsmurf of help Grote Smurf met het brouwen van een drankje om Gargamel te verslaan. Waan je in het prachtige Smurfendorp. Of misschien ben je eerder een Avontuursmurf? Betreed dan het gevaarlijke Toverbos! Ga daar de uitdaging aan, versla Gargamel en word de held van de dag.

Smurf Avontuur Dorp

 

Na jouw overwinning op Gargamel en de gemene kat Azraël kan je samen met de Smurfen feest vieren. Leer de smurftastische smurfendans en dans de sterren van de hemel. Ook zeker niet vergeten om jouw favoriete held mee naar huis te nemen, deze wachten je op in de Smurfenshop. Zo kan je altijd wakker worden naast jouw favoriete blauwe Smurf.

Jouw favoriet uitgekozen en goed gefeest? Dan kan je in de Smurfenbar gaan uitrusten met een hapje en een drankje. Het wordt een dag om nooit meer te vergeten!

Smurf Avontuur Shop

Koop jouw tickets voor het Smurfenavontuur vandaag nog via deze link!