FESTIVALS

Preview

Popgeschiedenis op Werchter Boutique met Fleetwood Mac

Het was even wachten op de headliner voor Werchter Boutique, maar ons geduld werd onlangs op de mooist mogelijke manier beloond. Op 8 juni staat namelijk niemand minder dan de legendarische popgroep Fleetwood Mac helemaal bovenaan de affiche van het ééndagsfestival !

Bestel hier je tickets

The Rumours are true: Fleetwood Mac keert terug naar België! Drie jaar na hun laatste doortocht zorgen Mick Fleetwood, John & Christine McVie en uiteraard ook Stevie Nicks volgende zomer voor een historische Werchter Boutique. Zonder Lindsey Buckingham weliswaar, maar dat verlies wordt ruimschoots opgevangen door klasbakken als Neil Finn (Crowded House) en Mike Campbell (Tom Petty & the Heartbreakers).

Historische headliner

20 jaar nadat ze terecht een plaatsje kregen in de Rock and Roll Hall of Fame en 15 jaar na hun laatste studio album, trekt Fleetwood Mac opnieuw op tour. Voor zij die de Brits-Amerikaanse groep nog niet mochten kennen, het is zeker nog niet te laat om deze te ontdekken! De band was vooral enorm succesvol in de jaren zeventig. Van hun album Rumours gingen miljoenen exemplaren over de toonbank en het was jarenlang zelfs de best verkochte plaat ooit. Sinds de band in ’67 werd opgericht kende Fleetwood Mac een komen en gaan van groepsleden, maar de kwaliteit van hun muziek zou altijd overeind blijven. Ten bewijze: tijdloze krijgen classics als Go Your Own Way, Dreams of Everywhere!

Dat hun terugkeer naar België menig fan nu al doet uitkijken naar volgende zomer is een understatement van jewelste. Het is dan ook niet elke dag dat je een groep van een dergelijk statuut, en dan ook nog op zo een mooie plek, aan het werk kan zien!

Wil jij op 8 juni ook een date met Fleetwood Mac, bestel dan je tickets via deze link. Ook Snow Patrol , Triggerfinger (& gasten!), The Pretenders, Arsenal en Novastar werden ondertussen toegevoegd. Tips over hoe je het best tickets kan scoren vind je hier.

Werchter Boutique vind plaats op zaterdag 8 juni. Je kan vanaf 12u00 op het Festivalpark in Werchter. Tickets vanaf € 92.00.