TICKETMASTER

Rock Werchter wint Ticket of The Year 2019!

De uitslag van de jaarlijkse ‘Ticket Of The Year’ enquête van Ticketmaster is bekend. De bevraging polste naar het meest memorabele live event van 2019. De Belgische fans zetten Rock Werchter op één. Wereldwijd werd Pink verkozen als meest beklijvende live artiest.

Ontdek onze erelijst!

Meer dan 6.600 Belgische fans brachten hun stem uit voor ‘Ticket Of The Year’, een enquête die door Ticketmaster dit jaar in maar liefst 25 landen georganiseerd werd.

Nationaal haalde Rock Werchter de titel van ‘Ticket Of The Year’ binnen, en dit al voor de vierde keer sinds de start van de bevraging in 2015. Nele Bigaré, communicatieverantwoordelijke van Rock Werchter: “‘We zijn blij met deze ‘Ticket Of The Year’ prijs. Een mooie erkenning van de ticketkopers. Shout out aan onze crew en vrijwilligers. Samen maken en zijn we Rock Werchter.”

Het podium wordt vervolledigd met het concert van Rammstein in het Koning Boudewijnstadion op 2 en Graspop Metal Meeting op 3.

International Ticket Of The Year

Wereldwijd kwam Pink uit de bus als de artiest waarvan de fans het meest hebben genoten in 2019. De wereldster was deze zomer trouwens ook een zeer gesmaakte headliner op Rock Werchter. De reactie van P!nk: “Wat een eer! Ik had een weergaloos team en meetourende familie tijdens de Beautiful Trauma World Tour. We werkten hard om de beste show voor al onze fans te maken. Ik ben zo trots op heel het team.”

Naar welk event kijken jullie het meeste uit?

Naast de favoriete events van het afgelopen jaar werd er eveneens gepolst naar welke concerten de Belgische fans het meest uitkijken in 2020. Ook hier prijkt Rock Werchter bovenaan en ook volgend jaar blijkt metal erg populair. Naar volgend jaar toe springt Graspop Metal Meeting evenwel over het concert van Rammstein. De eenenveertigduizend tickets voor deze laatste show, die in juni op de gloednieuwe evenementenweide van Park de Nieuwe Koers plaats zal vinden, vlogen afgelopen zomer in een recordtijd van 15 minuten de deur uit. Graspop startte vorige week de verkoop van zijn 25-jarige jubileumeditie. #GMM20 duurt volgende zomer 4 dagen en onder meer Iron Maiden, Deep Purple en Judas Priest.

Ontdek hieronder alle winnaars van het Ticket of The Year. Voor alle info en tickets van onze festivals, concerten, comedyvoorstellingen en meer verwijzen we je graag door naar onze site!

Ticket Of The Year 2019 – Nationaal

1. Rock Werchter
2. Rammstein
3. Graspop Metal Meeting
4. Metallica
5. TW Classic

Waar fans in België het meest naar uitkijken in 2020

1. Rock Werchter
2. Graspop Metal Meeting
3. Rammstein
4. Coldplay
5. Céline Dion
6. Nick Cave
7. Billie Eilish
8. Rage Against the Machine
9. Bruce Springsteen
10.Muse

Ticket Of The Year 2019 – Internationaal

1. P!nk
2. Metallica
3. BTS