MINIMASTER

Kabouter Plop bestaat 20 jaar!

Kabouter Plop bestaat dit jaar 20 jaar en dat wordt gevierd met de nieuwe Plopshow ‘Het Plop-up Restaurant’.

Bestel hier je tickets

Al 20 jaar lang baat Plop zijn melkherberg uit. Af en toe ontvangt hij brieven van kabouters en dieren uit het kabouterbos dat zij het jammer vinden dat ze geen tijd hebben om langs te komen. Dit brengt Felle, het nichtje van Plop, op een fantastisch idee: voor zijn verjaardag krijgt Plop van Felle, Smal, Klus en Kwebbel een foodtruck cadeau!

Plop trekt samen met zijn hippe nichtje Felle in zijn Foodtruck het kabouterbos rond, waar ze aan alle kabouters en kaboutertjes, ver weg van de Melkherberg, Plopmelk en Plopkoeken serveren.

Hoe leuk zijn deze schattige kabouterfigurantjes!

Terwijl Plop en Felle door het kabouterbos reizen, passen Smal, Klus en Kwebbel op zijn melkherberg. Klus vindt het vele werk erg zwaar en is helemaal niet blij.

Hij wil niets liever dan dat Plop weer terugkomt en hij besluit in het geheim zijn foodtruck te stelen. Zal zijn plannetje ook echt slagen? Dat verklappen we nu nog niet!

Eén ding kunnen we je wel al vertellen: De show zit vol verrassingen, leuke grappen en natuurlijk alle kabouterhits van de afgelopen 20 jaar!

De Ploppers weten namelijk als geen ander hoe ze een feestje moeten bouwen. Ze zetten het theater helemaal op zijn kop! Het is zo aanstekelijk dat de hele zaal, jong én oud, aan het einde de Kabouterpolonaise zullen meedansen!

De 70 minuten durende show vliegt voorbij en is voor kleine kinderen goed vol te houden! De laatste voorstelling van deze vernieuwende Plopshow vindt plaats op 13 mei In Kursaal Oostende. Allen daarheen!

Nog geen tickets? Bestel ze via deze link!