CULTUUR

5 redenen om Het Smurfenavontuur te bezoeken

Dit jaar vieren de Smurfen hun 60ste verjaardag! Bezoek vanaf juni het smurfendorp in Brussel!

Bestel hier je tickets

1. Een meeslepende ervaring

Is de bezoeker gekrompen, of is het woud zo groot geworden? De wereld van de Smurfen is zo opgebouwd dat je het gevoel krijgt dat je zelf ook een klein blauw mannetje geworden bent! Laat je fantasie de vrije loop en wandel doorheen een levensecht parcours.

2. Een echt avontuur

Word zelf een Smurf, loop door de wereld van de Smurfen en het betoverde bos, ontmoet  Moppersmurf en de andere Smurfen, ga op avontuur en eindig  je bezoek met een feest zoals alleen de Smurfen dat kunnen organiseren.

3. Een dynamische reis

Kom oog in oog te staan met een Smurf in het bos, brouw een toverdrank met Grote Smurf,  ren en probeer te ontsnappen aan Azraël, beland op de tafel van Gargamel, ontsnap op de rug van de ooievaar… in het smurfendorp wacht je met andere woorden een ongezien smurfenavontuur!

4. Een educatief doel

Het Smurfenavontuur toont je niet alleen de betoverende wereld van Peyo, aan de hand van de waarden van de Smurfen doet het je ook nadenken over de gang van zaken in de wereld. Deze waarden komen in het hele parcours terug. Meer zelfs, je kan het parcours alleen maar tot een goed einde brengen door alle smurfenwaarden te vinden en te verzamelen.

5. Een technologische ervaring

Bezoek Het Smurfenavontuur en dompel je onder in een onvergetelijke ervaring! Zowel kleine als grote bezoekers zullen verbazingwekkende technologische snufjes ontdekken die in het schitterende decor van het parcours zijn ingebouwd: video mapping, motion capture, augmented reality, 180° videoprojectie, facelift, hologrammen en meer!