MUZIEK

TWENTY ØNE PILØTS keren terug!

TWENTY ØNE PILØTS zijn terug met 2 nieuwe nummers: 'Jumpsuit' en 'Nico and the Niners'. Op 5 oktober verschijnt hun langverwachte nieuwe album, 'Trench', en binnenkort gaan ze ook opnieuw touren, met hun fantastische "BANDITØ TØUR"!

Dit concert is uitverkocht.

Tyler Joseph en Josh Dun, beter bekend als “TWENTY ØNE PILØTS”, lieten begin juli twee nieuwe nummers los op de wereld: ‘Jumpsuit’ en ‘Nico and the Niners‘. De clip bij ‘Jumpsuit’ door vaste regisseur Andrew Donoho, telt al meer dan 22 miljoen views op YouTube!

De twee nummers staan op hun binnenkort te verschijnen studio album ‘Trench‘. ‘Blurryface‘, de vorige plaat van TWENTY ØNE PILØTS verkocht wereldwijd meer dan 6,5 miljoen exemplaren en leverde de band een Grammy Award op. ‘Trench’ verschijnt bij Fueled By Ramen en is verkrijgbaar vanaf 5 oktober.

Het explosieve duo bevestigde tegelijk hun nieuwe wereldtournee “THE BANDITØ TØUR”, die op 16 oktober in Nashville van start gaat. Daarna volgt de rest van de Verenigde Staten, en nadien zijn ook Australië, Europa en het Verenigd Koninkrijk aan de beurt. Op 13 maart staan TWENTY ØNE PILØTS  in Paleis 12, Brussel.

 

Bron: Warner Music Belgium & Live Nation Belgium