14 comedians

Tips

Hoe werkt: de wachtrij

Bij de start van de ticketverkoop van populaire artiesten zijn we er allemaal wel al eens in terecht gekomen. In deze blog leggen we uit hoe de wachtrij werkt, en wat het verschil is met de wachtruimte.

België boven met artiesten van eigen bodem!

21 juli: België viert feest, en wij vieren mee! Naar aanleiding van onze Nationale Feestdag zetten we in dit artikel enkele bekende en minder bekende Belgische artiesten in de spotlight.

Mimi Webb 2022 campaign image Mimi Webb 2022 campaign image

Review

Nieuwe Muziek: Mimi Webb

In onze rubriek ‘Nieuwe Muziek’ bespreken we de interessantste nieuwe artiesten. Deze keer bespreken we de Britse popsensatie Mimi Webb.

Onze favoriete nummers van Harry Styles Onze favoriete nummers van Harry Styles

Review

Onze top-10 van: Harry Styles

Harry Styles is een van de populairste artiesten van zijn generatie. Zijn muziek swingt vrolijk tussen pop en rock, en is veel verslavender dan dat we het zelf durven toegeven. Hoog tijd om onze top-10 van Harry te delen.

muziekdocumentaires muziekdocumentaires

Review

Muziekdocumentaires: een overzicht

Even genoeg van het nieuws? Zijn al je favoriete series uitgekeken? Mag het eens iets anders zijn dan een film? Hieronder vind je een handig overzicht terug van de beste muziekdocumentaires van toen en nu!

Preview

Hans Zimmer maakt orkestmuziek terug hip

Wie ‘symfonisch orkest’ hoort, denkt misschien aan stoffige, klassieke muziek van vele eeuwen geleden. Well think again! Steeds vaker hoor je namelijk orkestversies van populaire muziek en de muziekvorm is dan ook bij jongeren steeds meer in trek. Één persoon (…)

Het Smurfen Avontuur Expo Het Smurfen Avontuur Expo

Een dag lekker smurfen.

Hé kom naar Smurfenland, welkom allemaal. Ja, kom naar Smurfenland, het land van pracht een praal!